2022-02-10 07:22:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Jó volna, ha mindenben a jót keresnéd

Napi horoszkóp február 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jó volna, ha mindenben a jót keresnéd, és derűs gondolatokkal bástyáznád körül magad. A tél vége ugyanis minden évben rossz hatással van a hangulatodra. Ha nem is vagy depressziós, de semmi nem tud lelkesíteni. Könnyen elmész még a nagy lehetőségek mellett is, mert nincs kedved másokkal együttműködni.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Szinte minden akadályt könnyedén le tudsz győzni ma. Persze, csak akkor, ha a jövőt építed és nem a múlton keseregsz. A korábbi félreértések tisztázására ugyanis alkalmatlan ez a nap, s ha nagyon erőlteted az ilyen beszélgetéseket, a végén te érzed majd kellemetlenül magad.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr együttáll a Plútóval, ez elmélyíti a figyelmedet. Ami persze jó, de csak ha az örömteli, békés dolgokra koncentrálsz. Ha a múlton keseregsz, az nem visz semerre, főleg nem előre.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok odafigyelést követelő feladatok várnak, amik elől a kollégáid gyorsan kitértek. A bolygók segítsége és a te kitartásod azonban együtt csodákra képes. Mindent megoldasz, mindennel végzel!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy váratlan helyzet nem feltétlenül csak kellemetlen lehet. Ez igaz lehet egy olyan találkozásra is, amely valaki nem túl kedvelt ismerősöddel történhet ma. Ne bújj ki a találkozás alól, a végén kedvedre lehet.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Makacsságodnak köszönhetően végül is átverekszed magad a betonfalakon, amik előtted tornyosultak egy ügyben. De ez még nem zárja ki, hogy a munkahelyeden ne ütköznél újra kellemetlen akadályokba...

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szórakozást hagyd későbbre, a bolygók most a karrierépítésben lehetnek a segítségedre. És még a véletlen is a kezedre játszik, mert olyan dolgok derülnek ki, amikről eddig nem sok tudomásod volt. Így viszont könnyen válthatsz taktikát, és ha ügyesen kevered a kártyákat, nagyszerű eredményt érhetsz el.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr és a Plútó együttállása kissé borongóssá teszi a gondolkodásodat, ami, lássuk be, amúgysem áll távol tőled. Viszont ha tudatosan keresed a fényt, a vidámságot, akkor aktivizálhatod ma is pozitív erőidet. És még értékes meglátásaid is lehetnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A sors teljesen kiszámíthatatlan utakra vezérel. Minden megtörténhet, jó is, rossz is. A fontos, hogy jól reagálj a kényes helyzetekre. Ehhez az első lépés, hogy ne dühből cselekedj. Számolj tízig, mielőtt megszólalsz!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nem bírsz uralkodni feltörő indulataidon, megbántottnak, sértettnek érezheted magad, ugyanakkor az érzelmi káoszért nagy mértékben saját magad vagy felelős. Ne szervezz újabb és újabb programokat, a mai estét szánd pihenésre!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetséges, hogy érzelmi okokból nem működik jól az ítélőképességed, és rosszul döntesz. Márpedig nem árt most jobban odafigyelni a párodra. A munkahelyeden, vagy az üzleti életben csak akkor érsz el változásokat, ha valóban hiszel benne.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Állandóságra vágysz, holott most minden mozog és változik körülötted. Ha bizonytalan vagy, akkor kérdezd meg a barátaidat, hogy merre is lépj tovább. A sors most lehetőséget kínál, csak észre kell venned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: